Ciucas X3 ~ 2015

12 September 2015 Cheia, Romania

Recenzie #29

"Experienta placuta la Ciucas X3 - Must do it again!"

boda cristina Semimaraton adăugat pe 13 September 2015
Inainte eveniment
Procesul de inregistrare
Informatii si comunicare
Ridicarea pachetului de concurs
Kitul de participare (Tricoul de concurs)
In timpul evenimentului
Frumusetea traseului
Arbitri si marcarea traseului
Puncte de suport/alimentare
Atmosfera / Spectatori
Post Eveniment
Serviciul de cronometrare si rezultate
Medalia / Cadoul pentru Finalisti
Raportul Pret / Calitate
Diploma / Servicii Foto

1. Un traseu uimitor: a fost imbinata partea tehnica (s-a urcat de la 883 Cheia la vf. Gropsoarele 1883m, dar si o coborare ce necesita atentie sporita), cu niste privelisti care te fac clar sa mai revii pe acel traseu (am prins o vreme numai buna de alergat: putin innorat si pe varf putina ceata, temperatura orietantativa 12-14 grade, dar sus pe varf cred ca erau mai putine);

2. Concurenti extraordinari, cu care m-am sustinut pe tot parcursul concursului (voie buna, recomandari, glume, motivari);

3. Voluntari de exceptie, care ne-au sustinut si incurajat (mentionez km 12 si 17 dar si membrii ai formatiei Salvamont.)

4. La start si finish, persoana care intretinea atmosfera a fost super: ne-a dat energie, a creat voie buna, a facut intr-un fel sau altul ca fiecare participant sa se simta important, indiferent de timpul la care a ajuns la finish.

5. Rezultatele afisate imediat (multumim!);

6. Fiecare concurent putea sa-si cumpere cu 5 lei (din cate stiu) un magnetel cu poza facuta in momentul concursului;

1. Punctul de alimentare de la km 7, marcat pe harta primita la ridicarea kitului de concurs cu alimentare apa si mancare, de fapt nu exista. Astfel de la km 4.5 (punct alimentare cu apa) pana la km 12 nu mai exista nici o alta sursa de apa macar (am inteles ca ar fi fost un izvor in zona - in partea de vest a stanei din Zaganu, insa pe harta primita nu era marcat si nu am stiut de el). Eu am avut 750ml de apa la mine, insa stiind ca voi intalni la km 7 o zona de alimentare, am baut-o pe toata (fiind o urcare continua - drum tehnic solicitant). Apoi, am realizat ca nu mai intalnesc nici un alt punct de alimentare pana la Cabana Ciucas (km12), ceea ce a fost usor demotivant.

2. Poate la anul se va introduce si un cip de cronometrare.

3. Cand am fost sa ridic kitul de participare, tricourile fetelor inca nu erau disponibile (Vineri - ora 20.30 din cate imi amintesc), asa ca Sambata am plecat mai devreme de la pensiune ca sa am timp sa imi iau tricoul, iar cumulata cu intarzierea startului de circa 20 minute (multi concurenti inca erau la cozile de ridicare kituri: Sambata 10.00 - 10.20) , nu a fost prea ok. Poate la anul se va usura putin organizarea la ridicare kituri.

4. Daca ar fi posibil pe viitor sa existe mai multi voluntari care sa faca poze (nu doar la finish/start): am observat ca de cele mai multe ori, acestia ii determina pe concurenti sa fie mai energici si sa alerge mai cu spor, chiar daca, probabil, sunt scursi de energie.

5. In sala de sport s-a tinut o sedinta tehnica, insa mi s-a parut ca din cauza ecoului salii se auzea foarte greu (nu intelegeam foarte bine ceea ce se transmite)

Ati recomanda unui prieten acest eveniment?:
DA

Ati participa la editia urmatoare?:
DA

Vezi toate recenziile!

Ai participat la aceasta cursa?
Am fi curiosi sa stim cum a fost experienta ta!

Comentarii